“Shopciable.com”, el centre comercial solidari online

Autor/a: 
Montserrat Garcia
 Font:
Font:
 Font:
Font:

“Shopciable.com”, el centre comercial solidari online

Autor/a: 
Montserrat Garcia

Resum: 

S’acosta Nadal i un grup d’emprenedors ha creat “Shopciable.com”, un centre comercial solidari online. Aquesta iniciativa aporta un valor afegit a les compres, ja que l’usuari podrà triar entre una gran varietat de marques i, a més, col·laborarà en un projecte social.

“Shopciable.com” és un centre comercial solidari online que, d'una banda, compta amb la participació de 150 botigues associades que venen diferents tipus de productes o serveis, i de l’altra, compta amb més de 20 ONG que aporten causes de tot tipus.

Aquesta organització va ser impulsada per un grup de professionals del món del màrqueting. A més, es regeix per la filosofia de l’economia del bé comú, és a dir, “Shopciable.com” fa d’intermediari entre els consumidors i les empreses que venen els seus productes o serveis a través de la pàgina web, amb el valor afegit que destina una part dels seus ingressos a projectes de cooperació d'entitats socials.

El funcionament d’aquesta iniciativa és el següent: primer, l’usuari compra el producte al mateix preu que pagaria si es desplacés a la botiga convencional i, després, tria el projecte amb el qual vol col·laborar, sense pagar cap import addicional.

L’aportació que fan els consumidors a cada projecte no representa cap cost per a ells, però sí per a “Shopciable.com” que destina als projectes de cooperació 0,1 euros de la comissió que rep de les botigues associades cada cop que l’usuari veu un anunci. Si l'internauta compra online, l’organització dedica la mitat de la comissió que li paguen les empreses per haver fet d’intermediari de la venda.

A més, “Shopciable.com” compta amb el segell de confiança de la “Fundación Lealtad”.

Afegeix un comentari nou