Formació en dinamització i voluntariat TIC, a la Fundació Marianao

Formació en dinamització i voluntariat TIC, a la Fundació Marianao

Resum: 

La Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat posarà en marxa una acció formativa adreçada a joves voluntaris/àries i dinamitzadors/ores que vulguin aprofundir en l'ús de les TIC per emprendre accions socials.

Amb aquest curs es pretén donar a conèixer quins recursos tenen els i les joves per desenvolupar accions comunitàries i per promoure la participació en el món digital. També s'oferiran claus de com aprofitar al màxim les xarxes socials i la web 2.0 per col·laborar i donar a conèixer iniciatives socials que ajudin a millorar i transformar el nostre entorn.

La formació començarà el proper 9 de maig i tindrà una durada de 20h. Està adreçada a joves majors de 16 anys que vulguin formar-se en l'ús de les TIC per emprendre accions socials. La inscripció és gratuïta i les places limitades.

Aquest curs és fruit de la bona experiència que ha tingut la Fundació Marianao en el treball amb persones voluntàries a través del seu Programa TIC. Es parteix del treball desenvolupat des del Punt Òmnia de la fundació en àmbits com la salut mental, la formació d'adults i la lluita contra la escletxa digital, així com del Taller TIC, on s'han recuperat equips informàtics per donar-los a qui més els necessitava.

Ets jove i vols aprendre com desenvolupar projectes de participació aprofitant al màxim els recursos que ofereix la tecnologia? Apunta't a aquest curs! Per obtenir-ne més informació et pots adreçar a la Fundació Marianao: 936303062 | fundacio@marianao.net.

Afegeix un comentari nou