Vols engegar una campanya de crowdfunding? Aprèn com fer-ho amb el cicle del CRAJ!

 Font:
Font:

Vols engegar una campanya de crowdfunding? Aprèn com fer-ho amb el cicle del CRAJ!

Resum: 

Del 22 al 29 d'abril el CRAJ organitza un cicle de finançament privat adreçat a les entitats, per tal d'apropar-les al microfinançament col·lectiu.

El cicle consta de tres sessions que tindran lloc el dimarts 22 d'abril, el dijous 24 d'abril i el dimarts 29 del mateix mes. Totes tres començaran a les 19.00 hores i es realitzaran a l'Espai Jove La Fontana. El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) pretén, així, guiar les entitats en el seu camí per aconseguir finançament a través del crowdfunding.

El continguts del cicle serà el següent:

  • Sessió 1: Plantegeu la vostra proposta en finançament col·lectiu. Presentació de les principals plataformes de microfinançament i explicació dels passos a seguir per iniciar un projecte de captació de fons en aquest tipus de plataformes.
  • Sessió 2: Consells pràctics per a treballar el finançament col·lectiu. Exposició de recursos i consells pràctics per poder plantejar un projecte de microfinançament col·lectiu.
  • Sessió 3: Taula rodona amb entitats i representants de plataformes crowdfunding. Presentació de tres experiències pràctiques sobre finançament col·lectiu i intercanvi amb representants de les plataformes de crowdfunding.

És possible participar només en una o en dues de les sessions, però des de l'organització recomanen assistir a totes tres. La inscripció es pot realitzar emplenant aquest formulari.

Afegeix un comentari nou