El 14 de novembre se celebra el Dia Mundial de la Diabetis

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El 14 de novembre se celebra el Dia Mundial de la Diabetis

Resum: 

En el marc de les celebracions del Dia Mundial de la Diabetis, el 14 de novembre, les associacions d’afectats i familiars organitzen actes en diferents municipis catalans per a divulgar l’existència de la malaltia i els tractaments per combatre-la.

La diabetis és una malaltia que afecta 250 milions de persones a tot el món, tot i que un 4% de la població és diabètica i no ho sap. Entre els principals factors que afavoreixen la malaltia hi ha la hipertensió i l’obesitat, per la qual cosa els actes del Dia Mundial de la Diabetis tenen com a objectiu conscienciar la població de la necessitat de cuidar l’alimentació i fer exercici, així com de fer-se controls periòdics per descobrir possibles casos de la malaltia no manifestats.

En el marc de la celebració, l’Associació Catalana de Diabetis (ACD) i les diferents delegacions de l’Associació de Diabètics de Catalunya (ADC) han organitzat actes a diferents municipis de Catalunya, com ara controls de glucèmia, tallers de cuina, conferències, parades informatives o caminades.

Consulteu tots els actes en motiu del Dia Mundial de la Diabetis.

Afegeix un comentari nou