Hàbits saludables per a infants de 3 a 5 anys

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Hàbits saludables per a infants de 3 a 5 anys

Resum: 

L’Obra Social “la Caixa”, la Fundació SHE i la Fundació FC Barcelona s’uneixen per fomentar els hàbits saludables entre els alumnes d’educació infantil, en el marc del programa eduCaixa.

Les malalties cardiovasculars són encara la primera causa de mort a Espanya. La forma d’evitar-ne l’augment és combatre els seus factors de risc com ara el consum de tabac, l’obesitat, la hipertensió, etc. i això passa per fomentar hàbits de vida saludable.

Per això, l’Obra Social “la Caixa”, la Fundació SHE i la Fundació FC Barcelona s’han unit per crear un nou KitCaixa que va ser presentat el passat 13 de juliol pel de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, el president de la Fundació SHE, el Dr. Valentí Fuster, i el president del FC Barcelona, Sandro Rossell.

Els kitCaixa són recursos educatius per a professors i alumnes creats en el marc del programa eduCaixa, projecte que té per objectiu complementar l’educació formal de les escoles amb propostes i recursos pedagògics adreçats a infants de 3 a 18 anys, professors i associacions de mares i pares d’alumnes.

El nou kitCaixa està pensat per ensenyar hàbits saludables als infants de 3 a 5 anys. Les activitats que proposa el kit es basen en l’experiència del Programa de Salut Integral de la Fundació SHE i toquen diferents àmbits relacionats amb la salut: alimentació, descans, importància de dur una vida activa, conèixer el propi cos, etc.

El kit conté textos, jocs, dinàmiques i elements visuals per treballar a classe així com material pedagògic específic per als mestres i per fer partícips les famílies.

Afegeix un comentari nou