Saps com aconseguir aquesta panera de Nadal?

Autor/a: 
Alternativa3
 Font:
Font:

Saps com aconseguir aquesta panera de Nadal?

Autor/a: 
Alternativa3

Resum: 

Per celebrar el Nadal, durant el mes de Desembre, pots participar del sorteig d’una panera de Nadal per comprar a la nostra botiga online!

Tots sabem el que és aquest fenomen que anomenem "Crisi Econòmica Global" en la qual tots estem sumits avui en dia. Som capaços d'identificar quins són els errors que hem comès i que ens han portat a aquesta situació. Diferents alternatives d'Economia Social estan sobre de la taula des de fa anys. Una d'elles, sens dubte, és el Comerç Just.

El comerç just és una relació comercial entre socis, basada en el diàleg, la transparència i el respecte, que cerca una major justícia en el comerç internacional. Contribueix al desenvolupament sostenible proposant millors condicions comercials als petits productors del Sud, garantint els seus drets. Contràriament als criteris actuals basats en la viabilitat econòmica dels projectes aquesta alternativa d'economia social també planteja criteris ètics. Fer possible la creació de llocs de treball en els països en vies de desenvolupament, pagament d'un preu digne pel treball realitzat i d'acord amb la realitat sociolaboral del país productor, mantenir l'economia i el mercat local sense crear dependència exclusiva de l'exterior.

Alternativa3 posa a l’avast de tothom l’oportunitat de tenir el Comerç Just cada cop més a prop teu, així podràs participar d’un canvi del Sistema Econòmic actual amb una acció tan quotidiana com és prende bon un cafè, fer un regal d’amic invisible, preparar un bon sopar...

I per celebrar el Nadal, durant el mes de Desembre, pots participar del sorteig d’una panera de Nadal.

Entra dins la web www.justonline.es i participa!

Per més informaciófes click aquí

Ep! Fes un cop d'ull a les altres propostes del Nadal Solidari 2011!

Afegeix un comentari nou