Amics de La Rambla recupera el ‘Rambling’ per convidar a tothom a visitar el mític passegi de Barcelona

Colectic-comunitari
En la primera edició de l'activitat, que va tenir lloc l'any 2019, el joc va ser un èxit i van participar més de 700 persones. Font: Amics de la Rambla. Font: Amics de La Rambla
En la primera edició de l’activitat, que va tenir lloc l’any 2019, el joc va ser un èxit i van participar més de 700 persones. Font: Amics de La Rambla.

Amics de La Rambla recupera el ‘Rambling’ per convidar a tothom a visitar el mític passegi de Barcelona

Colectic-comunitari

Resum: 

El pròxim 29 de desembre, la Rambla es convertirà en un taulell de joc amb premis oferts pels establiments de la Rambla.

Aquest divendres 29 de desembre, Amics de La Rambla recupera el ‘Rambling’, un joc interactiu que vol convidar a tothom a redescobrir el mític passeig de Barcelona d’una manera entretinguda i per a tota la família.

El ‘Rambling’ proposa una nova manera de conèixer l’entorn, unint tecnologia, gamificació i cultura en tres rutes virtuals interactives: ‘La Rambla Familiar’, ‘La Rambla Nostàlgica’ i ‘La Rambla Canalla’. La Rambla es converteix d’aquesta manera en un gran taulell de joc a on barcelonines i visitants descobriran la història i el patrimoni del passeig jugant amb el seu dispositiu mòbil.

A més de poder gaudir de la mítica Rambla de Barcelona d'una manera diferent, jugar al 'Rambling' també té premis oferts pels establiments associats a Amics de La Rambla, com ara Albium Gestió, l'Aquàrium de Barcelona, BCNLip, el Centre Comercial Maremagnum o Frankie Gallo Cha Cha Cha, entre altres.

Participar en el 'Rambling' és totalment gratuït, però cal inscripció prèvia al web de l'entitat.

Les rutes del ‘Rambling’

Enguany, les tres rutes de les quals consta l'activitat comencen al Museu de Cera de Barcelona, on les participants s'hauran de trobar per poder començar el joc, i escollir entre els següents itineraris:

  • 'La Rambla Nostàlgica' és una ruta dissenyada perquè grans i petites recuperin la història de la Rambla i comparteixin visions intergeneracionals d'aquest carrer, tot passejant pels espais més mítics del passeig i coneixent els establiments més emblemàtics.
  • 'La Rambla Canalla' és la ruta més oculta i misteriosa que convida les participants a fer un homenatge a la nit a la ciutat de Barcelona amb la seva festa i passió. Les proves conviden a les participants a visitar el Museu de l'Eròtica de Barcelona, l'Hotel Oriente, el Tablao Flamenco Cordobés i Las Golondrinas, entre altres localitzacions.
  • 'La Rambla Familiar' és una ruta pensada per gaudir i divertir-se en família activitats lúdiques que descobreixin els secrets millor guardats del passeig. En aquesta ruta es visiten, entre altres espais, les Galeries Maldà, Las Golondrinas i l'Aquàrium de Barcelona.

Afegeix un comentari nou