6 consells per augmentar seguidors a Twitter

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

6 consells per augmentar seguidors a Twitter

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Augmentar seguidors no ha de ser una obsessió però també ha d'estar present en el dia a dia de la nostra estratègia a les xarxes socials.

Quan obriu un compte a alguna de les Xarxes Socials que hi ha actualment, segurament us deu passar pel cap pensar de quina manera podeu tenir més seguidors. No és una qüestió d'obsessió, però sí que és important que els vostres missatges arribin al màxim de gent possible.

Twitter és una de les xarxes socials horitzontals més importants del moment. La rapidesa com circula la informació, la fa el rei de la velocitat. Ser-hi és important i arribar molts usuaris també ho és perquè el vostre missatge arribi lluny.

A continuació us donem uns quants consells perquè el nombre de seguidors del vostre compte de Twitter vagi augmentant progressivament.

  • La regla número u és anar penjant continguts. Un compte de Twitter mort, o què mai diu res, no augmentarà de seguidors. Vosaltres compraríeu un diari sense notícies?

  • Escriure piulades enginyoses o creatives. Amb aquest tipus de piulades, podeu guanyar retuits i així arribar a més gent. Podeu acompanyar aquestes piulades amb algunes imatges interessants.

  • Tot i què existeixen moltes eines de programació de piulades, també hem d'entrar-hi manualment. Fer retuits i interactuar amb converses pot augmentar l'interès de la gent cap a vosaltres.

  • Utilitzar etiquetes i paraules claus. Ull amb això. No cal utilitzar 40 etiquetes perquè pot arribar a ser molest. Tampoc cal repetir etiquetes si ja hem utilitzat una paraula clau. Si no especifiquem el coixinet “#” també ens poden trobar per paraules claus mitjançant el cercador de Twitter.

  • Seguir a gent que ens interessa. Si els seguim és possible que ells també ens segueixin. No cal obsessionar-se amb el nombre de seguidors i el nombre de gent que seguim. Amb eines com Twitonomy, podrem veure la gent a qui seguim i els que no ens segueixen i decidir si continuar-los seguint o no.

  • Crear i administrar llistes d'usuaris. Quan afegiu un usuari a una llista, Twitter el notifica. A més les llistes poden ser públiques i per tant pot augmentar el nombre de seguidors del vostre compte.

Afegeix un comentari nou