Discapacitats gironins treballant amb l'aplicació GesBlue App

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Discapacitats gironins treballant amb l'aplicació GesBlue App

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

L'aplicació permet la gestió integral de les superfícies d'aparcaments controlats. Realitzada pel Grup Mifas, ha sigut presentada al Mobile World Congress. L'aplicació és molt senzilla d'utilitzar i permet la gestió i tramitació de denúncies.

Mifas és una fundació nascuda a Girona l'any 1978, gràcies a l'impuls d'un grup de discapacitats físics de la zona. L'objectiu de la fundació promoure el moviment a favor de la problemàtica que els afectava. Aquesta fundació va créixer i va evolucionar aplicant nous mètodes de treball amb les persones discapacitades. Una de les noves línies va ser el treball amb les noves tecnologies.

Així és com aquesta fundació ha realitzat l'aplicació GesBlue App, pensada per la gestió integral de les superfícies d'aparcaments controlats. Aquesta aplicació per mòbil que és utilitzada per treballadors de Mifas que pateixen alguna discapacitat, es pot consultar el temps que està estacionat un vehicle, posicionar les incidències en un mapa, establir rutes pels agents i tramitar les denúncies d'una forma senzilla i segura.

GesBlue App només necessita un dispositiu mòbil que funcioni amb Android i una petita impressora amb connexió Bluetooth per imprimir les denúncies. Així el personal que vigili les zones d'estacionament, s'estalviaran d'anar amb grans PDA's. Segons fonts de Mifas, l'aplicació és molt inductiva i senzilla d'utilitzar, i els treballadors estan molt contents d'utilitzar-la.

GesBlue forma part del paquet integrat Urban Intelligence System, una plataforma que té com a objectiu controlar i optimitzar la gestió municipal. Aquest paquet està englobat dins el concepte Smart City que ha estat molt promocionat a l'última edició del Mobile World Congress.

Afegeix un comentari nou