Els missatges directes de Twitter s'amplien

Autor/a: 
Associació per a joves TEB
 Font:
Font:

Els missatges directes de Twitter s'amplien

Autor/a: 
Associació per a joves TEB

Resum: 

Twitter ha eliminat la restricció dels 140 caràcters per missatge directe. Amb aquesta ampliació, podreu gestionar millor la comunicació dels vostres esdeveniments.

Tot i què Twitter està pensat, fonamentalment, en una xarxa social oberta, disposa dels missatges directes per enviar informacions privades. Al principi, aquests missatges directes, estaven limitats a 140 caràcters. Però l'evolució natural de la voluntat de l'usuari, ha fet canviar aquesta limitació. Des de mitjans d'agost, Twitter permet enviar més de 140 caràcters en els missatges directes.

La voluntat principal de l'empresa de microblogging, és diferenciar la part oberta de la privada. A la part privada, els missatges directes, hi ha la voluntat de convertir-ho en un espai més obert i divertit. Un espai que es pot convertir en un lloc més ampli per poder comunicar-se amb els voluntaris o socis de l'entitat.

Aquest espai també es podrà utilitzar com un servei de missatgeria instantània a l'hora de gestionar esdeveniments. La limitació dels 140 caràcters, era un impediment molt gran per poder-se comunicar entre els membres d'una associació.

Per a saber-ne més: Blog de Twitter

Afegeix un comentari nou