Goodbye hotmail.com, hi outlook.com

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Goodbye hotmail.com, hi outlook.com

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Microsoft anuncia que el servei de correu electrònic Hotmail deixarà d'existir. Tot i deixar de funcionar, Microsoft continuarà oferint servei de correu electrònic gratuït sota el domini “Outlook

Canvi d'estratègia a la companyia de Bill Gates. L'empresa que va liderar la quota de serveis TIC sembla que vol recuperar el prestigi perdut per culpa del lideratge d'altres companyies com Google. Per a fer-ho han començat per un dels serveis de més èxit i més utilitzats arreu del món, el servei de correu electrònic gratuït Hotmail.

I es que al vell Hotmail li han posat data de caducitat mentre neix un altre servei gratuït, el Outlook. El canvi s'anirà realitzant a poc a poc. Actualment ja podeu obtenir un compte amb domini outlook.com i es pot importar tot el contingut del compte hotmail.com. Per a fer-ho, simplement heu d'anar a la següent pàgina i autentificar-se amb el compte de Hotmail.

Un cop a dins haureu de comprovar si el compte outlook.com està disponible i registrar-lo. Des de la mateixa pàgina podreu importar tot el contingut del vostre compte hotmail, en una altre carpeta. També es pot notificar a tots els contactes del canvi efectuat.

Un cop fet el canvi podreu seguir registrant-vos a xarxes socials i a tots els butlletins electrònics utilitzant el nou compte de Outlook.

Font d'informació: Vilaweb.

Afegeix un comentari nou