L'Ice Bucket Challenge recapta 104.135 euros per la fundació catalana de l'ELA

Autor/a: 
Xavi - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

L'Ice Bucket Challenge recapta 104.135 euros per la fundació catalana de l'ELA

Autor/a: 
Xavi - Associació per a joves TEB

Resum: 

La campanya viral de llançar-se un cubell d'aigua gelada per sobre, ha recaptat 100000 euros per la Fundació Catalana de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

Ha sigut la campanya viral del 2014. Llançar-se un cubell d'aigua gelada per sobre, per difondre la recaptació de fons per lluitar contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica. Primer de tot van ser els famosos qui van participar. Com un regueró de pólvora, molta gent ho acabat fent. Fins i tot hi ha qui ha creat un mapa, per veure les connexions de la gent que ha acceptat el repte.

Segons informa avui el Diari Ara, la campanya de l'Ice Bucket Challenge ha recaptat 104.135 euros per la Fundació Catalana de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls. Aquesta fundació va adoptar la campanya de l'ASL Organisation, l'entitat americana que lluita contra l'ELA. A diferència de l'ASL Organisation, els donatius es podien fer mitjançant plataformes com Mi Grano de Arena. Després de publicar-ho molta gent es va atrevir a fer el vídeo per fer circular el missatge que hi havia al darrera.

L'Ice Bucket Challenge és un dels exemples més clars del poder que tenen els vídeos virals. Creant una proposta atractiva i publicant-la a les xarxes socials, es pot fer circular un missatge amb una rapidesa impressionant.

Per a saber-ne més: Diari Ara, Fundació Miquel Valls

Afegeix un comentari nou