La peregrinació cap a la Meca, en directe des de YouTube

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

La peregrinació cap a la Meca, en directe des de YouTube

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

El servei de vídeos de Internet YouTube, ofereix en directe la Hajj. Aquesta peregrinació es realitza durant el mes dotzé del calendari musulmà.

La retransmissió en directe des de Internet, ha evolucionat molt. Temps era temps quant per fer un “streaming” s'havia de retocar ports del router i es necessitaven càmeres complexes. Ara mateix, i gràcies a les eines 2.0, podeu realitzar una retransmissió molt fàcilment.

És així com el Ministeri de Cultura d'Aràbia Saudita ha decidit realitzar una retransmissió en directe de la “Hajj”, la peregrinació anual a la ciutat santa de la Meca. Aquesta peregrinació és un dels cinc pilars de l'Islam, i ha de ser efectuat, almenys, una vegada a la vida per tota persona practicant de l'Islam. Tot i així, les persones que no poden assistir-hi, o no poden peregrinar cap a la Meca, poden seguir en directe els actes des de la mesquita Masjid Al Haram.

YouTube és l'empresa encarregada d'oferir aquest servei de retransmissió en directe des de la setmana passada. Crear una retransmissió és ben senzill i és pot completar amb quatre passes.

Font d'informació: Google Oficial Blog

Afegeix un comentari nou