Mapp4all, un mapa per registrar llocs d'interès amb accessibilitat

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Mapp4all, un mapa per registrar llocs d'interès amb accessibilitat

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Aquesta aplicació desenvolupada per la Fundación Equiparla té com a objectiu principal ajudar a les persones amb problemes visuals, auditius, de mobilitat o alimentaris, a poder cercar locals totalment accessibles a ells. De moment l'aplicació només està disponible per a iOS.

Crear un mapa amb tots els detalls d'accessibilitat per a les persones que pateixin algun tipus de discapacitat o problema alimentari. Aquesta és l'objectiu de l'aplicació Map4all, una eina que pot ajudar molt a aquest col·lectiu què a vegades pateix les barreres arquitectòniques o el menjar no apte per a celíacs.

L'aplicació, que es va presentar el passat 22 de gener, és simple d'utilitzar. Primer s'ha de realitzar un típic procés de registre. Un cop registrats ja es pot visualitzar el mapa on podreu registrar llocs o locals amb les descripcions que voleu anotar. Aquestes descripcions són anotacions que detallen problemes de barreres arquitectòniques, poca atenció auditiva o falta de indicadors. Amb l'aplicació també es pot cercar locals que disposin de menjar apte per a celíacs o llocs que tinguin els serveis adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

L'aplicació ha estat desenvolupada per la Fundación Equiparla, una fundació que treballa per l'impuls de la plena normalització del treball per a les persones amb diferents discapacitats. Map4all, ha sigut l'últim projecte d'aquesta fundació, de la qual a la seva web demana ajuda per difondre l'aplicació.

L'aplicació de moment només està disponible per a dispositius mòbils iOS.

Font d'informació: Fundación Equiparla.

Afegeix un comentari nou