On podem deixar i trobar les T11?

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

On podem deixar i trobar les T11?

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

L'aplicació “Incidències 2.0” incorpora un gestor de dipòsit i cerca de targetes T11. Aquesta aplicació per a mòbil permet consultar i notificar en temps real l'estat de la xarxa de transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'aplicació està disponible per a terminals Android i Iphone.

Fa poques setmanes va néixer la T11 de la mà de la FAVB. La T11 és una iniciativa que promou la reutilització d'una T10 finalitzada, per aprofitar els 3 transbordaments possibles a efectuar en un temps màxim de 1 hora i 15 minuts des del moment que hem validat el títol de transport. La iniciativa ha tingut molta acceptació entre els usuaris i les usuàries del transport públic, ja que el preu de la T10 ha augmentat un 12% respecte el de l'any passat.

Degut a l'èxit de la iniciativa T11, el Grup de Recerca de Seguretat en Xarxes i Aplicacions Distribuïdes del Departament d'Enginyeria de la informació i les Comunicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, desenvolupadors de l'aplicació per a mòbils “Incidències 2.0”, ha inclòs en la seva aplicació un gestor de dipòsit i cerca de targetes T11. Aquesta millora permet que els usuaris indiquin on han deixat les seves T10, o busquin on les han deixat altres usuaris.

L'aplicació està disponible tant a l'Android Market com a l'App Store. A la pàgina de l'aplicació “Incidències 2.0” podem trobar una petita explicació sobre com funciona l'aplicació.

Afegeix un comentari nou