Recull d'aplicacions per a lluitar contra les discapacitats

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Recull d'aplicacions per a lluitar contra les discapacitats

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Les aplicacions per a tauletes poden ajudar molt a les persones amb discapacitat. Aquest recull, realitzat per la web "wwwhat's new", mostra un seguit d'aplicacions molt útils per a les entitats que treballen amb aquest col·lectiu.

Les tauletes electròniques poden ajudar molt a les persones que pateixen certes discapacitats; fomentar el desenvolupament cognitiu, ajudar a escoltar més bé o a ajudar a veure-hi millor. L'ús d'aquestes eines és molt positiu, tal i com hem explicat en altres notícies. Moltes entitats que treballen amb aquest col·lectiu les utilitzen, però a vegades els hi falta descobrir-les.

La pàgina web "wwwhat's new", especialitzada en publicar novetats relacionades amb el món d'Internet, va penjar la setmana passada un recull d'aplicacions per a tauletes que poden ser molt útils a les persones amb discapacitat. En total són 15 aplicacions, algunes de gratuïtes i altres de pagament. Aquestes aplicacions són molt variades; algunes són per a persones amb problemes de oïda, altres per a persones amb problemes de visió i n'hi ha un parell per a persones amb problemes de cognició.

Totes aquestes aplicacions només estan disponibles per a tauletes iPad.

Font d'informació: wwwhat's new

Afegeix un comentari nou