Resum de la TechCamp efectuada a Sarajevo

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Resum de la TechCamp efectuada a Sarajevo

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

L'acte va servir per compartir idees i establir connexions entre els ponents i les entitats locals. Durant l'esdeveniment es van presentar projectes tecnològics interessants per el control governamental.

En l'univers de les conferències últimament està sorgint una nova espècie on el contingut motivacional és molt important. Alguns exemples són les “TED Ideas worth spreading” o les “TechCamp”.

TechCamp” són una sèrie de xerrades promogudes des de la “Secretary Clinton's Civil Society” que pretén promoure la capacitat digital dels assistents. Un dels trets diferencials d'aquestes xerrades és que el públic assistent són els principals ponents. Aquestes xerrades estan adreçades a membres d'organitzacions civils que volen renovar la capacitat tecnològica de les seves associacions o de la societat en general.

L'última xerrada que s'ha realitzat sota el paraigües de “TechCamp”, ha estat a Sarajevo el passat 18 i 19 d'octubre. Durant aquests dos dies, membres d'entitats procedents de Bòsnia Hercegovina, Sèrbia, Kosovo, Macedònia, Montenegro, Croàcia i Albània han escoltat xerrades vàries sobre diferents projectes tecnològics, com els de Frontline SMS, Open Street Map, Open Data Albania o Open Knowledge Foundation. Tots aquests projectes tenen objectius diferents, com la supervisió d'unes eleccions o la transparència de dades governamentals.

La pròxima conferència “TechCamp” està programada per els dies 13 i 14 de novembre i es celebrarà a la ciutat marroquina de Rabat.

Font d'informació: TechSoup.

Afegeix un comentari nou