#SinergiaCRM, una aplicació per al tercer sector!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

#SinergiaCRM, una aplicació per al tercer sector!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Aquesta aplicació de gestió per a entitats es tornarà a presentar en públic el proper 27 de juny. L'aplicació es basarà en CRM, un tipus de programari enfocat a enfortir la relació amb els clients. Durant els últims mesos hi hagut moltes novetats respecte l'aplicació.

En època de crisi toca innovar. Des del petit comerciant fins la multinacional, com la petita entitat fins la gran ONG; tothom busca com captar el client. En el cas del tercer sector, toca fidelitzar els socis, donants i les entitats en què treballeu més habitualment en xarxa. Hi han moltes maneres de fer-ho. Però en aquest cas, ho tractarem des de l'òptica d'un projecte que busca aquesta finalitat.

#SinergiaCRM és un projecte per crear una aplicació de gestió CRM per a les entitats del tercer sector. Aquesta aplicació funcionarà com un CRM (Customer Relationship Management), un tipus de programari que busca enfortir la relació amb els clients. L'aplicació quedarà resident en un núvol, per poder facilitar l'accés des de qualsevol punt, tot respectant les dades dels usuaris. L'aplicació no estarà lligada a cap tipus de llicència de programari.

El projecte de #SinergiaCRM ha sorgit gràcies a les idees de Jaume Albaigès i Pedro Álvarez, dos professionals vinculats al món de les noves tecnologies i el tercer sector. Conjuntament, s'han afegit al projecte diverses entitats per a poder-lo fer més gran, i encara s'hi poden afegir moltes més.

ACTUALITAT A 14 DE JUNY 2013

Durant aquests últims mesos l'equip de #SinergiaCRM ha treballat de valent per fer realitat el projecte. A finals del 2012, ja van anunciar que 16 entitats s'adherien al projecte i van aconseguir recollir 57400 euros per fer-lo realitat.

Perquè el programa tirés endavant, es va constituir l'Associació Sinergia TIC, encarregada de gestionar tot el projecte. Amb aquesta associació el projecte té cobertura legal.

Per a la elaboració del programa, es va decidir que l'aplicació es realitzaria utilitzant Sugar CRM. Sugar CRM, és una eina molt configurable capaç de suportar les necessitats de #SinergiaCRM.

L'eina ja es pot presentar públicament. Per assistir a la presentació podeu informar-vos clicant aquí.

Font d'informació: Canal Solidari i #SinergiaCRM

Afegeix un comentari nou