Street Art Project, l'art urbà a la xarxa!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Street Art Project, l'art urbà a la xarxa!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Google Cultural Institute ha realitzat un portal per geo-referenciar l'art urbà de tot el món. Qualsevol usuari de Google+ pot aportar peces artístiques.

Street Art Project és un portal de Google sobre l'art urbà de tot el món. En ell qualsevol usuari de Google+ pot documentar creacions artístiques que estan al carrer; amb el nom de l'artista, la posició gps i també, amb vídeos del Youtube per saber més sobre el procés de creació de l'obra.

A part de les obres de carrer, el portal també ofereix vistes interiors de galeries d'art urbà. Utilitzant el Google Street View, es poden visitar aquestes galeries que normalment resideixen en locals “okupats” o centres auto-gestionats. El projecte ja ha estat utilitzat per artistes urbans de la talla com Bansky o Sam Turin. També es poden visitar els galeries dels centres Cerrado por Malagueña i Kookoo.

Utilitzant Google+, Google Cultural Institute ha creat aquest portal utilitzant totes les eines disponibles que té a disposició la empresa californiana. Aprofitant la xarxa social Google+ pot ampliar encara molt més l'ús d'aquest portal.

Per a saber-ne més: Google Street Art Project

Afegeix un comentari nou