Torna Weelp, el cercador solidari d'Internet

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Torna Weelp, el cercador solidari d'Internet

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Weelp estava en fase de manteniment i inactiu. Ha tornat amb actualitzacions per completar l'objectiu principal: ser el primer cercador que realitza donacions per cada cerca. Les entitats es poden beneficiar d'aquestes donacions.

Weelp, la brillant idea dels emprenedors socials José Alcáraz i Alexandre Giménez, torna a estar actiu després de fer unes actualitzacions a la pàgina web. El cercador solidari, del qual ja vam fer referència en aquesta notícia, ha començat a millorar l'aspecte del registre per a usuaris i la selecció dels àmbits d'entitats que us interessa donar els beneficis de les vostres cerques.

Weelp funciona de la següent manera. L'usuari ha de registrar-se i escollir l'àmbit de les ONG's on vol donar els futurs diners recaptats amb les seves cerques. Un cop registrat i autentificat, l'usuari pot cercar informació com si utilitzés el Google. De fet, Weelp utilitza el mateix cercador de Google, per tant els resultats seran idèntics. Per cada cerca realitzada, Weelp realitzarà un donatiu a un grup d'entitats de l'àmbit que hàgeu seleccionat en el registre d'usuari.

Queden encara moltes fases a completar de Weelp. Un dels aspectes que estarà disponible en breu, és el de seleccionar una entitat sense ànim de lucre per a què rebi els beneficis de les nostres cerques. Un altre aspecte destacat que estarà disponible aviat, és la transparència a l'hora de saber les donacions que reben les entitats.

Poc a poc es va completant aquest projecte tan interessant que està disponible per a PC i dispositius mòbils.

Font d'informació: Sector 3.0

Afegeix un comentari nou