Una app que t'ajudarà a comunicar-te quan marxis a fer voluntariat

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Una app que t'ajudarà a comunicar-te quan marxis a fer voluntariat

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB

Resum: 

Google Translate ha actualitzat la seva aplicació per a mòbil i ha inclòs dos millores que us poden ajudar a comunicar-vos en un entorn lingüístic molt diferent.

Marxar de voluntariat pot comportar haver de dominar una llengua totalment diferent a la vostra. L'anglès, el francès i el castellà són idiomes que es poden parlar a molts països de la resta del món. Però si realment us voleu guanyar la gent, heu, almenys, d'intentar esforçar-vos en dir algunes paraules en l'idioma local.

Tot i què és molt difícil aprendre zulú, telugu, bosnià o haussa, amb l'ajuda l'aplicació Google Translate podreu aprendre a llegir paraules escrites en altres idiomes i a vocalitzar algunes frases. Així podreu guanyar la simpatia de la comunitat local.

Google ha actualitzat l'aplicació Google Translate i ha comportat dos millores substancials. La primera de les millores es que a partir d'ara, amb la càmera del vostre dispositiu mòbil podreu llegir cartells o indicacions escrits en un altre idioma. Gràcies a una funcionalitat de realitat augmentada, l'aplicació detecta les paraules del cartell i les tradueix a l'idioma que desitgeu.

L'altra millora, és la traducció per veu de frases. Amb el micròfon del vostre dispositiu mòbil, vosaltres pronuncieu una frase i l'aplicació la tradueix a l'idioma que hagueu seleccionat. D'aquesta manera, podeu aprendre a pronunciar correctament frases en altres idiomes.

L'aplicació és gratuïta i està disponible per iOS i Android.

Per a saber-ne més: Google.

Afegeix un comentari nou