Voluntariat on-line: Difon el programari en català!

 Font:
Font:

Voluntariat on-line: Difon el programari en català!

Resum: 

Softcatalà fa una crida a tots els internautes a fer difusió del programari en català a través de les xarxes socials. N'hi ha molts programes i eines en la nostra llengua, però poca gent els coneix, per això, Softcatalà enceta aquesta campanya de difusió!

La comunitat Softcatalà porta anys treballant per tal que el programari i les plataformes 2.0 s'ofereixin també en català. Avui dia, n'hi ha centenars de programes en català, que poden satisfer les necessitats dels usuaris i usuàries.

Però, Softcatalà considera que encara cal fer un esforç en la difusió d'aquestes eines. Assenyala que hi ha un desconeixement de la seva existència per part dels usuaris/àries i una manca de mitjans de referència especialitzats en català. A més, denuncia el silenci dels mitjans tradicionals majoritaris i la manca de suport i difusió al programari en català per part de les institucions públiques.

Considera, doncs, que la difusió que puguin fer els usuaris/àries del programari en català és cabdal. Hi vols col·laborar? Pots fer clic a "M'agrada" a la pàgina de Softcatalà del Facebook o fer-t'hi seguidor/a al Twitter i l'Identi.ca.

També et conviden a fer-los arribar les teves opinions i propostes i, per descomptat, a fer difusió de la campanya i de la tecnologia en català a través dels teus contactes i xarxes. A més, volen tenir una relació més fluïda amb la comunitat Softcatalà i compartir idees.

Trobaràs a Softacatalà a...

Comentaris

Llegint l'article m'adono que el que realment demana aquesta gent és que difonem... el seu twitter, el seu identi.ca i el seu facebook.Softcatala = Programari català ? Programari català = només Softcatala ?

Hola! Donar a conèixer Softcatalà és una manera de fomentar el programari en català, ja que, aquesta comunitat fa molta feina en aquest sentit. Per descomptat, n'hi ha moltes altres maneres de promocionar les eines en català!

Afegeix un comentari nou