5 eines per a les vostres xerrades i conferències

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
Els murs per a xarxes socials són molt útils en els esdeveniments, i espectaculars! Font: TopRank Marketing
Els murs per a xarxes socials són molt útils en els esdeveniments, i espectaculars! Font: TopRank Marketing

5 eines per a les vostres xerrades i conferències

Resum: 

A qualsevol xerrada o conferència, es generen publicacions a les xarxes. Recollir les opinions i mostrar-les, serà un valor afegit pels vostres esdeveniments.

Segurament els heu vist en algun festival de música o en alguna conferència que heu anat. Una pantalla que mostra tot de publicacions de les xarxes socials referent a l'esdeveniment. El moderador de la xerrada en selecciona alguna i llegeix la pregunta al ponent. Aquestes eines anomenades «Social Media Walls», poden ajudar el vostre esdeveniment perquè sigui més participatiu i de pas, visible pels usuaris de les xarxes socials. A continuació us hem seleccionat 5 eines perquè pugueu incloure un «Social Media Wall» al vostre esdeveniment.

Tweet Wall Pro

És una eina per crear un «Social Media Wall», ja que només permet visualitzar les piulades d'una etiqueta, o vàries, etiquetes personalitzades. Una de les particularitats que té Tweet Wall Pro és que es pot afegir vídeos o imatges al mig del mur. Això en part, és positiu perquè podreu afegir els logotips dels patrocinadors de l'acte. Una altra de les particularitats que té Tweet Wall Pro és la possibilitat d'afegir missatges de text, per remarcar alguna publicació.

Tweet Wall Pro és pot provar gratuïtament durant una hora però passada aquesta hora té un cost i es paga per hores.

Tweet Wall

Social Media Wall

A diferència de l'anterior eina, Social Media Wall permet afegir publicacions provinents de Instagram, Twitter i Google Plus. En aquest cas, Social Media Wall no permet afegir publicitat pròpia. Però tampoc afegeix publicitat seva al mig dels murs. El disseny és individualitzat, per tant podreu posar en condicions el vostre mur de publicacions.

Una de la particularitats de Social Media Wall, es que es pot gestionar el mur des d'un dispositiu mòbil. Aquest fet està molt ben pensat, ja que en algunes xerrades o conferències, els ponents estan dempeus. Social Media Wall té un compte gratuït d'una hora. L'altra opció de pagament, és el pagament per dia complet

Social Media Wall

Tint

Aquesta aplicació és una de les més completes que hi ha al mercat. Permet crear un mur de publicacions amb les següents xarxes socials i eines 2.0

  • Instagram
  • Google+
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Youtube
  • Vimeo

La visualització de les publicacions és senzilla però permet editar l'estil. S'actualitza automàticament al detectar una publicació amb l'etiqueta seleccionada. Si es vol gaudir al màxim, s'hauria d'agafar la opció de pagament ja que l'opció gratuïta implica tenir la mosca de Tint visible en alguna part de la pantalla.

Tint Media Wall

Tagboard

Permet transformar ràpidament continguts de les xarxes socials més importants en presentacions de gran impacte per a transmisions en directe, pantalles per a grans esdeveniments, visualització de pàgines web i de plataformes mòbils. Tagboard utiliza 'hashtags' per buscar i recopilar publicacions a les xarxes en questió de segons una vegada han estat pujats a la xarxa.

Tagboar Media Wall

Hotfeed

Aquesta eina és de la família de l'eina de gestió per «community management» Hootsuite. És una eina molt senzilla d'utilitzar, connecta amb el vostre Twitter i mitançant l'etiqueta o paraula clau que li heu donat, va mostrant les publicacions automàticament. Encara que sembli molt senzilla, té dos opcions interessants. Una, permet un control automàtica perquè no apareguin insults. I l'altre, permet fer el disseny de forma gratuïta.

Hotfeed Media Wall

Altes eines que poden resultar interessant

Tot seguit, altres aplicacions, de pagament, que poden servir de molta utilitat: