Catalan Weekend, la campanya d'Omnium Cultural per convidar al món i explicar el país

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Catalan Weekend, la campanya d'Omnium Cultural per convidar al món i explicar el país

Resum: 

Omnium Cultural convida, del 25 al 28 de juny, a acollir gent de tot el món per passar un cap de setmana carregat d'activitats i perquè tothom entengui el procés sobiranista.

Omnium Cultural prepara aquest any una nova activitat per acostar el procés sobiranista al món. L'any passat, els catalans van sortir al món i 12 ciutats europees van aixecar castells per reivindicar el dret a decidir de Catalunya. Aquest any, Omnium Cultural convida a tothom a venir a Catalunya per la Catalan Weekend amb l'objectiu que es conegui millor Catalunya i el procés.

Muriel Casals ha dit: «Per fer realitat el procés que hem començat, necessitem que molts catalans en tinguem ganes, però també la complicitat, amistat i simpatia de molts ciutadans d'arreu del món. Aquest projecte té l'objectiu de fer amics per ensenyar com som, què fem i què volem».

L'organització proposa que els catalans convidin amics, col·legues o familiars a Catalunya durant l'últim cap de setmana de juny i els hostatgin a casa seva. Des del 25 fins al 28 hi haurà activitats de tots tipus per donar a conèixer el país, la cultura, la gastronomia, l'art, l'arquitectura i la història i el punt culminant de la Catalan Weekend serà el dissabte 27 a la tarda on hi haurà una trobada a Barcelona.

El dijous i divendres, les activitats s'organitzaran des de les àrees locals i comarcals d'Omnium i una trentena d'institucions populars que s'han unit. El dissabte, a Barcelona, es faran conferències d'especialistes, concerts, jornades de portes obertes a museus i moltes altres opcions, i finalment, al Port Vell es concentraran tots els participants com a activitat més representativa del cap de setmana.

Amb aquesta iniciativa, Omnium Cultural vol fer palès als estrangers el moment que es viu a Catalunya i continuar amb la seva labor d'internacionalitzar el procés sobiranista.

Dagoll Dagom ja s'ha unit al projecte i ha preparat una sèrie de vídeos promocionals.

Afegeix un comentari nou