Dues pel·lícules d'Alba Sud al Festival de Cinema Llatinoamericà de Leipzig

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Dues pel·lícules d'Alba Sud al Festival de Cinema Llatinoamericà de Leipzig

Resum: 

Entre les 20 pel·lícules del Festival es programen dues del català Ernest Cañada, sobre el conflicte per la terra a Hondures, i sobre l'autogestió forestal d'una comunitat indígena a Panamà.

Del 14 al 29 de novembre 2013, a la ciutat alemanya de Leipzig es celebra aquest Festival, que acompanya la projecció de curts i llargmetratges amb conferències i tallers. L'associació Alba Sud estarà present amb dos treballs d'Ernest Cañada, produccions de l'entitat catalana.

Es tracta de “Un bosque para la vida” (2013), sobre la gestió comunitària dels recursos forestals per part d'una comunitat a la zona Emberá de Panamà, i de “Bajo Aguán: grito por la tierra” (2012), sobre el conflicte per la terra a Hondures (10 i 30 minuts, respectivament).

Aquests són els dos documents:

El Festival té el suport del Ministeri per la Cooperació Econòmica i el Desenvolupament del Govern federal d'Alemanya i de l'ONG Brot für die Welt (Pa pel Món). Està organitzat per l'Associació Sudaca, de la ciutat alemanya. Diverses organitzacions i xarxes llatinoamericanes han participat en la realització dels dos documentals d'Alba Sud que s'inclouen al Festival, que té com a secció especial la situació de vulneracions dels drets humans a Hondures.

Afegeix un comentari nou