Galledes d'aigua gelada per lluitar contra l'esclerosi

Autor/a: 
Rubén Escobar
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Galledes d'aigua gelada per lluitar contra l'esclerosi

Autor/a: 
Rubén Escobar

Resum: 

La Fundació Miquel Valls se suma de nou a la campanya #IceBucketChallenge, un èxit viral a Internet i les xarxes socials.

La Fundació Miquel Valls s'ha tornat a sumar aquest any al repte #IceBucketChallenge, una campanya que l'any 2014 va tenir un èxit viral molt important a Internet. Gràcies a aquesta iniciativa, que va néixer als Estats Units, la lluita contra la malaltia degenerativa ELA ha agafat una visibilitat molt important a tot el món.

Amb aquesta campanya personalitats reconegudes de diferents àmbits i el públic en general van iniciar una cadena de vídeos penjats a la xarxa que consistia a llençar-se un cubell d'aigua freda per sobre, fer una donació de 10 euros a alguna organització que treballés aquesta malaltia i nominar a una altra persona perquè fes el mateix en vint-i-quatre hores.

Aquest any, ja que als Estats Units s'està tornant a difondre la campanya #IceBucketChallenge, la Fundació Miquel Valls ha animat a tothom a participar-hi mitjançant aquest vídeo:

Nascuda l'any 2005, la fundació sense afany de lucre és l'única organització a Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen l'ELA (esclerosi lateral amiotròfica), una malaltia degenerativa que afecta el cervell i que fa que la persona afectada pateixi una paràlisi muscular progressiva amb pronòstic mortal.

Tothom qui vulgui realitzar un donatiu a l'entitat ho podrà fer a través del següent enllaç. A més, la fundació fa una crida a no només aportar una contribució econòmica sinó també a fer-se col·laborador/a.

Afegeix un comentari nou