Nova denúncia d'AI a l'internament indiscriminat de persones immigrants

 Font:
Font:

Nova denúncia d'AI a l'internament indiscriminat de persones immigrants

Resum: 

Amnistia Internacional (AI) denuncia l'internament indiscriminat d'immigrants com política de control migratori a l'Estat Espanyol. L'ONG presenta un nou informe amb recomanacions al reglament dels centres d'internament d'estrangers. També inicia una ciberacció ciutadana.

AI demana que s'apliquin alternatives a l'internament d'immigrants en situació administrativa irregular. Tot i que un nou reglament podria millorar la situació actual dels centres, es segueix utilitzant la detenció i l'internament de persones immigrants de forma generalitzada i indiscriminada com a eina de control migratori.

L'ONG presenta un nou informe (“Hi ha alternatives: No a la detenció de les persones immigrants”), en el qual denuncia la detenció generalitzada i indiscriminada, sense tenir en compte circumstàncies personals i altres variables. Tampoc es valoren, segons l'ONG, eines alternatives.

AI també inicia una ciberacció per recolzar la seva peticióLa preocupació de l'ONG per la detenció arbitrària i massiva d'immigrants és compartida per diversos organismes internacionals. “Les polítiques migratòries han d'estar d'acord amb les normes internacionals i no criminalitzar a les persones immigrants”, afirmen representants d'AI.

Afegeix un comentari nou