Nova “Guia per vestir sense treball esclau”

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Nova “Guia per vestir sense treball esclau”

Resum: 

La tragèdia a l'edifici de la indústria tèxtil de Bangla Desh ha tornat a posar en relleu les pràctiques de la indústria tèxtil global. La Campanya Roba Neta segueix el seu recorregut, ara amb la publicació d'una “Guia per vestir sense treball esclau”.

La Guia, publicada gràcies al micro-finançament amb Verkami, vol posar sobre la taula “què s'amaga al darrere de les etiquetes de les nostres peces de roba”. I ser una eina pel consum responsable, un consum que tingui en compte les condicions de fabricació d'aquelles peces que vestim.

La Campanya Roba Neta, liderada per Setem, ha publicat la Guia a través de Verkami, amb la col·laboració de 256 mecenes

I, segueix Setem, “aquestes pàgines no són una “llista blanca” de botigues on poder anar a a comprar amb la consciència tranquil·la, són una anàlisi de la situació dels drets laborals a la indústria global de la confecció i una llista d’iniciatives que ens mostren que sí que existeixen altres formes de produir i de consumir roba. Un altre món no es tan sols possible sinó que ja existeixen nombroses alternatives properes que tenen com a prioritat les persones, el medi ambient i el desenvolupament sostenible”.

Com dèiem, la Campanya Roba Neta, liderada per Setem, ha publicat la Guia a través de Verkami, i la col·laboració de 256 mecenes. Podeu consultar més detalls a través de l'Editorial Icària, que ha editat la Guia. I també podeu proposar a Setem l'organització de xerrades i presentacions de la Guia.

Afegeix un comentari nou