Què fer aquest estiu? Aprofita les últimes places de les Rutes Solidàries! (I)

Què fer aquest estiu? Aprofita les últimes places de les Rutes Solidàries! (I)

Resum: 

Camerun (de l'1 al 19 d'agost), Índia (del 31 de juliol al 16 d’agost) i Senegal (del 2 al 20 d’agost) són les tres destinacions que encara disposen de places disponibles per les Rutes Solidàries d’aquest estiu 2010. Les Rutes que organitzen SETEM i Tarannà són una excel·lent opció de turisme alternatiu i responsable per a conèixer països del Sud d'una manera més sostenible, tant a nivell ambiental com econòmic i social.

Aquests viatges itinerants es troben organitzats al voltant de tres eixos fonamentals i permeten:

- La convivència -alguns dies del viatge- amb famílies o comunitats rurals del país d'acollida.

- La visita d'organitzacions o entitats locals que treballen pel desenvolupament, els drets humans o la justícia social.

- El descobriment dels principals llocs d'interès natural, turístic i cultural del país.

Encara queden places lliures -en negreta- per a tres de les vuit destinacions del Sud que s’oferien enguany pel període de les vacances d'estiu: Chiapas, Mèxic (del 4 al 22 d'agost), Veneçuela (del 3 al 18 d'agost), India (del 13 al 29 de juliol, del 31 de juliol al 16 d'agost i del 14 al 30 d'agost), Camerun (de l'1 al 19 d'agost), Nepal (del 3 al 24 d'agost), Costa Rica (del 2 al 17 d'agost), Marroc (del 2 al 16 d'agost) i Senegal (del 2 al 20 i del 8 al 16 d'agost). Totes aquestes rutes es fan en grups reduïts, acompanyades en tot moment per un guia local del país.

El turisme responsable és una proposta d'abast internacional liderada per ONG i entitats de tot el món que qüestionen el tipus d"impacte que el turisme convencional ha tingut i té sobre les societats dels països econòmicament empobrits del Sud. Aquest moviment proposa una manera alternativa de viatjar en la qual tant el viatger com les comunitats locals d'acollida en surten beneficiades.

Més informació de les destinacions 2010

Com puc apuntarme?

Afegeix un comentari nou