Seminari sobre Turisme i Desenvolupament a Nicaragua, amb participació catalana i balear

 Font:
Font:

Seminari sobre Turisme i Desenvolupament a Nicaragua, amb participació catalana i balear

Resum: 

Aquest agost ha tingut lloc a Managua (Nicaragua) una nova edició del Seminari organitzat per la Universitat de les Illes Balears, l'ONG catalana Alba Sud i la Universitat Nacional Autònoma de Nicaragua, dirigit a docents universitaris i professionals vinculats al turisme, en el marc del turisme sostenible.

Altres universitats, centres de recerca i organitzacions sindicals d'Amèrica, Mèxic i el Carib han participat en aquesta acció formativa, que ja va per la tercera edició. Ha tingut com a principal objectiu compartir anàlisis crítiques i compromeses amb les necessitats i drets d'àmplies majories socials, davant el creixent desenvolupament turístic de la regió.

Anava adreçat a docents, investigadors i professionals relacionats amb el sector turístic de Nicaragua. Van participar una trentena de professors de diferents especialitats acadèmiques i professionals del turisme.

El seminari, celebrat entre el 7 i el 9 d'agost de 2012, pretenia donar a conèixer, actualitzar i compartir l'estat de la qüestió en l'àmbit de la recerca i la producció científica en relació al fenomen turístic des d'una perspectiva crítica. Els docents del curs van ser Joan Amer, Macià Blàzquez i Ernest Cañada. Teniu més informació en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou