Llibres contra la violència de gènere per Sant Jordi

Autor/a: 
Montse Agudo
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Llibres contra la violència de gènere per Sant Jordi

Autor/a: 
Montse Agudo

Resum: 

La Plataforma unitària contra les violències de gènere ha iniciat una campanya solidària de donació de llibres per la Diada de Sant Jordi d’enguany.

La Plataforma unitària contra les violències de gènere, la qual aglutina 110 entitats catalanes i que treballa per sensibilitzar la ciutadania contra les violències de gènere, ha iniciat una campanya solidària de donació de llibres per la Diada de Sant Jordi.

Segons la macroenquesta de violència contra la dona 2015, el 12,5% de les dones que viuen a l’Estat han patit violència física o sexual per les seves parelles o ex-parelles

La campanya consisteix en recollir llibres nous o usats, de qualsevol gènere literari i idioma.

L’objectiu de la campanya és oferir aquests llibres el dia de Sant Jordi a canvi d’un donatiu econòmic, el qual anirà destinat al programa Trenquem el Silenci, impulsat per la Plataforma.

Trenquem el silenci és un programa de prevenció de la violència de gènere mitjançant diverses activitats, xerrades i tallers que es realitzen als centres educatius i de lleure de Catalunya.

Aquestes activitats estan destinades a persones de diferents col·lectius: infants, joves, pares i mares, professorat i persones interessades en general.

El manifest de la Plataforma unitària contra les violències de gènere denuncia que cada 5 dies, a l’Estat espanyol, mor una dona assassinada per la seva parella o exparella

Per poder participar, hi ha vuit punts de recollida de llibres a la ciutat de Barcelona. Són els següents:

Afegeix un comentari nou