Presentació d'una guia sobre la cooperació transfronterera associativa

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Presentació d'una guia sobre la cooperació transfronterera associativa

Resum: 

El dilluns 5 d’octubre es va presentar a La Casa de la Generalitat a Perpinyà la guia Bases teòriques i pràctiques per a la cooperació de les associacions a l’Espai Català Transfronterer, una guia bilingüe que té per objectiu fomentar la cooperació entre entitats catalanes i franceses i que ha estat finançada conjuntament per la Generalitat de Catalunya i el Consell General dels Pirineus Orientals.

La guia compara els marcs legals francès i català, examina les seves particularitats administratives, inclou una sèrie de fitxes pràctiques i proposa eines metodològiques per a pal·liar les dificultats que poguessin sorgir a l’hora d’engegar projectes associatius transfronterers. L’estudi mateix és fruit de la col·laboració entre dues entitats de banda i banda de la frontera: Suport Associatiu-Centre d’Estudis i el CI&RA 66, de Perpinyà.


La presentació va anar a càrrec de Víctor García, de Suport Associatiu i Hadrien Commenges, de CI&RA 66 i va comptar amb la presència del Director de la Casa de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jordi Fernández Quadrenc.

Llegir més

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou