S’ha presentat la guia “La societat civil a les Nacions Unides”.

S’ha presentat la guia “La societat civil a les Nacions Unides”.

Resum: 

Des de fa temps un dels objectius del Govern és traslladar a les Nacions Unides la importància de donar un espai de cabuda cada vegada més gran a la societat civil dins els diferents organismes de les pròpies Nacions Unides.

El Govern Català defensa que és amb la participació i la implicació de la societat civil amb qui s’aconseguiran les fites que des de les Nacions Unides es proposen per a viure en una societat millor i més implicada amb les problemàtiques socials.

És des de aquesta òptica que s’ha presentat a les Nacions Unides la guia “La societat civil a les Nacions Unides”. El seu objectiu principal és doncs, facilitar, promoure i intensificar la participació de la societat civil en els diferents organismes de Nacions Unides. I en concret refermar la implicació que des de fa temps tenen de les diferents organitzacions catalanes en el sistema de Nacions Unides.

El text de la Guia ens presenta d’una manera àgil les principal vies d’accés de la societat civil en els diferents organismes existents a les Nacions Unides, amb l’objectiu que ONG i altres organitzacions puguin tenir una visió global del sistema i així adreçar amb més eficàcia les seves actuacions.

Llegir més

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou