Programa de Desenvolupament Socioeconòmic 2011-2012

 Font:
Font:

Programa de Desenvolupament Socioeconòmic 2011-2012

Resum: 

Des del passat 29 d’abril, les ONGD ja poden presentar les seves propostes d’intervenció a la convocatòria de subvencions en l’àmbit de la Cooperació Internacional de l’ Obra Social “la Caixa”.

Un any més, l’Obra Social “la Caixa” posa en marxa la convocatòria “Programa de Desenvolupament Socioeconòmic” amb l’objectiu de contribuir a l’ eradicació de la pobresa mitjançant la creació o l’enfortiment de negocis, iniciatives de generació de riquesa, i d’oportunitats econòmiques o ocupació per a la població vulnerable dels països en vies de desenvolupament.

En concret, les propostes presentades han d’integrar un o més dels següents components:

  • La creació i la gestió d’un fons per donar suport a iniciatives de desenvolupament local impulsades pels actors locals, a través de subvencions a fons perdut per cofinançar amb la comunitat iniciatives socioeconòmiques, de fons rotatoris d’equipaments o de microcrèdits per donar a activitats productives.
  • El desenvolupament d’accions de formació, capacitació i acompanyament dirigides a enfortir institucionalment els actors locals.
  • El desenvolupament d’accions de concertació entre els diferents actors del territori.
  • La compra d’equipament i/o la construcció d’infraestructures ben justificades, el desenvolupament d’activitats de promoció, etc.

Bases de la convocatòria

  • Adreçat a: Entitat sense ànim de lucre de l’àmbit de la cooperació amb seu permanent a l’Estat
  • Termini de la convocatòria: 4 d’octubre de 2011

Afegeix un comentari nou