Publicada una nova edició del "Catàleg d'activitats antirumors"

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Publicada una nova edició del "Catàleg d'activitats antirumors"

Ravalnet

Resum: 

Es tracta d'una proposta d'activitats molt variades que donen peu a reflexionar i treballar a l'entorn dels rumors, els prejudicis i els estereotips que existeixen en relació a la diversitat cultural.

El “Catàleg d'activitats antirumors. Una aposta per la convivència intercultural” és una iniciativa de la Xarxa Antirumors de Barcelona que va ja per la 5a edició.

Ofereix gratuïtament a les entitats, els serveis, els equipaments, els centres educatius, etc., de Barcelona activitats lúdiques que fan servir diferents metodologies, com ara tallers, xerrades, teatrefòrums o espectacles. Al seu índex les classifica per tipus, per públic destinatari o per temàtica.

Aquest document ha estat actualitzat per adaptar-se a les noves necessitats dels territoris, incorporant noves propostes i amb un nou format. També hi ha hagut dues entitats de la xarxa que s'hi han afegit com a entitats dinamitzadores d'algunes activitats.

El catàleg té una introducció que explica molt bé en què consisteix i com es poden sol·licitar les activitats. Si tens cap dubte o comentari pots escriure a l'adreça de correu electrònic formaciointercultural@bcn.cat.

Afegeix un comentari nou