Curs de participació interna per a entitats no lucratives

F Pere Tarrés
formació amb alumnes i professor
El curs va destinata professionals o persones directives del món associatiu català
reunió, tablet, persones primer pla
La part presencial tindrà lloc a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
PC portàtil
El format del curs és semipresencial

Curs de participació interna per a entitats no lucratives

F Pere Tarrés

Resum: 

La formació semipresencial pretén donar eines i recursos per afrontar plans de millora participativa a través d’un enfocament pràctic.

La Fundació Pere Tarrés juntament amb el Departament de Transparència i Govern Obert organitzen un nou curs de participació interna per a entitats no lucratives. Aquesta formació té per objectiu focalitzar els esforços en elements desencadenants de millores substantives en la participació de les persones directives, socis i sòcies, agents col·laboradors, voluntariat, professionals o bé responsables del finançament de les mateixes associacions.

En aquesta línia, el curs pretén donar eines i recursos a les entitats perquè aquestes puguin afrontar un pla de millora de la participació a partir d’un enfocament lligat a la solució pràctica de les pròpies mancances. El curs va destinat, principalment, a professionals o persones directives del món associatiu català que vulguin impulsar processos de millora de la participació interna de les entitats.

Pel que fa referència al format, es tracta d’un curs semipresencial, en què la formació ofereix un programa presencial combinat amb l'estudi a distància mitjançant la plataforma Moodle. Amb aquest model, es pretén adaptar el curs a les necessitats individuals de cada un dels alumnes sense renunciar al valor afegit de l'intercanvi personal del procés d'aprenentatge i el contacte directe amb el professorat.

La part presencial tindrà lloc a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (c. Santaló, 37) els dimecres de 16.00 a 19.00 h, del 24 de maig fins el 22 de juny. Les inscripcions, que s’han de fer a través d’aquests formulari, estaran obertes fins el diumenge 21 de maig. Marta Requeno García, persona amb llarga trajectòria en l’àmbit del voluntariat, serà l’encarregada d’impartir el curs.

Afegeix un comentari nou