La Fundació Catalana de l’Esplai presenta la 26a edició de Festa Esplai

Autor/a: 
Fundació Catalana de l'Esplai/FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Fundació Catalana de l’Esplai presenta la 26a edició de Festa Esplai

Autor/a: 
Fundació Catalana de l'Esplai/FCVS

Resum: 

Festa Esplai serà tret de sortida de la campanya de beques Un estiu per a tothom!”. Es preveu que milers d’infants, joves, monitors i famílies participin a Festa Esplai, que inclourà més de 50 activitats per a totes les edats.

La Fundació Catalana de l’Esplai celebrarà el proper diumenge 6 de maig la 26a edició de Festa Esplai, la gran festa de d’educació en el lleure, en el Parc Nou del Prat de Llobregat

Festa Esplai és la gran festa anual de l’educació en el lleure amb la qual la Fundació Catalana de l’Esplai mostra a la societat la tasca d’educació en valors que realitza al llarg de l’any i per donar les gràcies a totes les persones i entitats que en formen part, així com les empreses i administracions que col·laboren en els seus projectes.

Com cada any, Festa Esplai també servirà per donar el tret de sortida a la campanya d’activitats i beques “Un estiu per a tothom!”. Les famílies es podran informar de totes les colònies, casals, rutes, campaments i camps de treball que la Fundació Catalana de l’Esplai està preparant per aquest proper estiu.




FESTA ESPLAI

  • Dia: Diumenge 6 de maig de 2012
  • Horari: d’11h a 18h
  • Lloc: Parc Nou del Prat de Llobregat


Més informació: Fundació Catalana de l’Esplai - 93 474 74 74 - www.esplai.org

Afegeix un comentari nou