Curts de Pau

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Curts de Pau

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

La Fundació per la Pau organitza des de fa 4 anys un concurs per promoure la creació de material audiovisual relacionat amb la cultura de pau. L’objectiu és crear un fons permanent de pel·lícules que servirà per sensibilitzar i educar per la pau.

La plastilina, el collage, els dibuixos, són diferents maneres de transmetre un mateix missatge: la pau. Aquest és l’objectiu del concurs Animacions per la Pau que organitza per quart any la Fundació per la Pau. Aquesta ONG, nascuda l’any 1983, té com a objectiu potenciar els canvis culturals i estructurals per fer possible l’eradicació de la violència.

El concurs va néixer per tal de fomentar la creació d’animacions digitals a favor de la cultura de pau i per implicar la comunitat artística amb el foment i la sensibilització per la pau. D’aquesta manera es vol crear un fons permanent de pel·lícules que estigui a disposició de les entitats i les persones per tal d’ajudar a promoure els valors d’aquesta cultura de pau.

Enguany, el lema de la quarta edició del concurs és “Construïm la pau dia a dia”. Durant la primavera es van presentar les propostes emmarcades dins de dues modalitats, l’spot i el curtmetratge, i dues categories, júniors i sèniors. Ara és el moment de saber qui són els guanyadors.

El lliurament de premis serà el proper 28 d’octubre coincidint amb el Dia Internacional de l’Animació. L’acte, obert a tothom, es farà a l’Espai Jove La Fontana de Barcelona i s’hi projectaran les animacions guanyadors dels certàmens anteriors i les pel•lícules guanyadores d’aquest any. D’altra banda els assistents podran atorgar el Premi del públic.

Podeu veure els curts guanyadors d’altres anys al seu web.

Afegeix un comentari nou