Projecte Home celebra la III Festa Solidària

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Projecte Home celebra la III Festa Solidària

Resum: 

El Teatre Victòria de Barcelona acollirà el proper dilluns 3 de desembre la III Festa solidària que organitza la ONG catalana Projecte Home. Projecte Home està preparant la III Festa Solidària anual que se celebrarà al Teatre Victòria (Av. Paral·lel 67/69 de Barcelona) el dilluns dia 3 de desembre.

Com en les edicions anteriors, es preveu presentar un espectacle variat i divertit on usuaris, familiars, voluntaris, socis, treballadors i amics de Projecte Home passin unes hores d'esbarjo i alhora contribueixin a divulgar la tasca que du a terme l'entitat.

Es poden eservar ja les entrades enviant un mail a info@projectehome.org o trucant al 93 298 98 75 (preguntar per Ana Solana o per Irene Durán). L’entrada és de 10 euros i dona dret a participar en un sorteig. El pagament es pot fer al compte de La Caixa 2100-3831-71-0200043846, indicant persona de referència i número d’entrades que es volen. Si no es pot asistir a l'espectacle també es pot participar fent una oportació a la Fila Zero, al mateix compte.

Ara fa 15 anys va néixer la ONG catalana Projecte Home per al tractament i la prevenció de les drogodependències, l’alcoholisme i les ludopaties. La seva missió principal és promoure la dignitat i l’autonomia de les persones.

Al llarg d'aquests anys, més de 12.000 persones han demanat ajut a Projecte Home i han fet un gran esforç per esdevenir protagonistes de la seva pròpia vida i integrar-se en societat i demostrant que La rehabilitació i la reinserció són possibles.

Projecte Home també fa una important tasca de divulgació i prevenció en l'àmbit escolar i universitari. Precisament l'any 2010 va obtenir el Premi Reina Sofia contra les drogues 2010 concedit per Creu Roja al projecte “Entre Tots – programa de prevenció universal a las escoles”.

+ VÍDEO 15 ANIVERSARI

+ INFORMACIÓ

Afegeix un comentari nou