Fotografia el teu estiu solidari i guanya una càmera

 Font:
Font:

Fotografia el teu estiu solidari i guanya una càmera

Resum: 

Si durant aquest estiu realitzes un voluntariat tot col·laborant en un projecte solidari, a Catalunya o a qualsevol altre part del món, Canalsolidario.org et convida a fotografiar l'experiència i participar en un concurs.

En l'actualitat immortalitzem moltes de les nostres vivències amb una fotografia. Canalsolidario.org t'anima a fer-ho també amb la teva experiència de voluntariat d'aquest estiu. Ho fa amb el premi de fotografia El meu viatge a la solidaritat.

El certamen recollirà fotografies fins al 15 de setembre i repartirà tres premis entre les 15 imatges finalistes. La selecció de les finalistes es farà de dues maneres: D'una banda, les cinc fotografies que rebin més "M'agrada" a la xarxa social Facebook del 15 al 30 de setembre entraran a la final directament; i, d'altra bada, el jurat triarà 10 imatges més.

El primer premi serà una càmera fotogràfica Reflex digital i el segon i el tercer un marc digital per a fotos.

El premi s'adreça a joves d'entre 18 i 35 anys. Cada persona hi podrà presentar fins a tres fotografies originals i inèdites, en format digital. Han de tenir una mida màxima de 800 x 800px i un pes màxim d'1 Mb. No s'admetran fotomuntatges. Per poder participar-hi cal registrar-se a Canalsolidario.org, ja que, les fotografies s'hauran de lliurar mitjançant aquesta plataforma. El període per participar-hi romandrà obert fins al 15 de setembre.

Afegeix un comentari nou