18 associacions catalanes entre 31 projectes de 4 continents participen al #SolidariWith

 Font:
Font:

18 associacions catalanes entre 31 projectes de 4 continents participen al #SolidariWith

Resum: 

Aquest mes de desembre la Fundació iWith.org ha seleccionat 31 projectes atenent als criteris de bon ús d'Internet, bona imatge del projecte, i impacte en la societat.

La selecció s’ha fet entre més de 300 projectes de la xarxa iWith.org i entre els seleccionats hi ha organitzacions de 4 continents, destacant la presència de 18 organitzacions amb seu a Catalunya. #Solidariwith és el concurs nadalenc de projectes solidaris per ajudar a les organitzacions a millorar la seva visibilitat en l'època més solidària de l'any.

L’objectiu del #SolidariWith és enfortir els lligams amb la base social de les organitzacions promovent la difusió dels projectes a Facebook i Twitter

El concurs convida a les organitzacions participants a fer que el seu projecte sigui el més compartit a les xarxes socials, per tal d’aconseguir un dels tres premis que inclouen les Beques de consultoria Internet amb actuacions en els àmbits Web, Formació, Beques Google, eMail màrqueting, Treball en xarxa, Crowdfunding i Xarxes socials. Però pot votar qualsevol persona, per aquells projectes que li siguin més "propers"!

Ja podeu veure els projectes seleccionats i votar pel vostre preferit en aquest enllaç. El 5 de gener a les 12 de la nit es tanquen les votacions.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou