Col·labora amb la Barcelona Magic Line amb un sol click

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Col·labora amb la Barcelona Magic Line amb un sol click

Resum: 

Per cada M’agrada al Facebook d’El Mercat Social, es farà un donatiu de 0,02 euros a la caminada solidària de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Torna la campanya “1Like El Mercat Social=0,02 euros Barcelona Magic Line” amb l’objectiu d’aconseguir el major donatiu per a la caminada solidària Barcelona Magic Line que organitza l’Obra Social Sant Joan de Déu. D’aquesta manera, El Mercat Social farà un donatiu de 0,02 euros per cada nou M'agrada que es faci a la seva pàgina del Facebook des del 19 de febrer al 3 de març.

Ser solidari ara és més fàcil que mai. Dóna Like a El Mercat Social i comparteix la campanya a les teves xarxes socials per tal que hi pugui participar el major nombre de persones. Amb un sol click posaràs el teu gra de sorra per aconseguir que l’aportació als programes socials de l’Obra Social Sant Joan de Déu sigui major.

La BML és la caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu el proper 1 de març de 2015 per sensibilitzar i recollir fons per als programes d’atenció a les persones més vulnerables. És una caminada no competitiva, a la qual s’hi participa per equips d’entre 3 i 25 persones.

Fes Like a El Mercat Social! Amb vosaltres la BML arriba més lluny!

Afegeix un comentari nou