100 comptes de Twitter sobre ajuda humanitària i desenvolupament

 Font:
Font:

100 comptes de Twitter sobre ajuda humanitària i desenvolupament

Resum: 

The Aid and International Development Forum t'ofereix una llista amb 100 comptes per seguir a Twitter.

Top 100 Accounts to Follow on Twitter in 2015 (Els 100 comptes a seguir a Twitter el 2015) és una llista elaborada per The Aid and International Development Forum (Fòrum Internacional per a l'Ajuda i el Desnvolupament), fòrum independent especialitzat en la gestió i atenció de desastres, mòbil per al desenvolupament i la seguretat alimentària. La llista inclou els comptes més actius i amb més seguidors relacionats amb l'ajuda humanitària i el desenvolupament.

Les personalitats i organitzacions que inclou la llista han estat seleccionades pel nivell d'activitat, el contingut dels tuits i el nombre de seguidors que tenen. Així, molts dels que encapçalen la llista són músics i actors coneguts o altres personalitats que s'impliquen en causes solidàries. És el cas, per exemple, de Shakira, Alicia Keys o Ben Affleck. Més enllà de personatges coneguts, però, AIDF també recomana comptes d'organitzacions no governamentals, inversors, agències de l'ONU o agències de notícies.

Alguns exemples que poden servir de font d'informació i inspiració a entitats catalanes són:

ONE: Una organització internacional que pretén acabar amb la pobresa extrema i les malalties prevenibles, sobretot a l'Àfrica.

Nonprofit Tech for Good: Un blog que ofereix recursos sobre social media adreçat a entitats sense ànim de lucre.

We Can End Poverty: Compte de Twitter de les Nacions Unides sobre els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM).

ReliefWeb: Font d'informació humanitària sobre les crisis i els desastres mundials.

Humanitarian News: Notícies sobre les qüestions humanitàries, sense ànim de lucre i ambientals.

TechChange: Promou la formació i el desenvolupament professional en línia al voltant de la tecnologia i el canvi social.

WorldWeWant2015: Donar veu a la ciutadania que parla sobre el desenvolupament sostenible. És la plataforma oberta a la població de les Nacions Unides.

Afegeix un comentari nou