Arrenca Finan'3, el nou servei financer del Tercer Sector

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Arrenca Finan'3, el nou servei financer del Tercer Sector

Resum: 

El projecte impulsat per la Taula del Tercer Sector facilita avals a aquelles entitats que tinguin dificultats i ofereix un servei d'acompanyament i assessorament financer.

Des del 16 de juny, aquelles entitats socials que necessiten ser avalades per accedir a crèdits o vulguin assessorament financer poden contactar amb la cooperativa de serveis Finan'3, el nou servei financer engegat per la Taula del Tercer Sector Social per fer front a les dificultats econòmiques de les organitzacions.

Actualment, són moltes les entitats que pateixen problemes de tresoreria causats pels endarreriments en els pagaments per part de les administracions públiques, situació que en molts casos es veu agreujada per la dificultat d'adquirir un crèdit bancari. Aquestes dificultats econòmiques deriven també en la necessitat de millorar la gestió financera de les entitats.

Per aportar solucions a aquestes problemàtiques, Finan'3 posa en marxa dos instruments: el Fons Solidari del Tercer Sector Social, que facilita avals per a aquelles entitats que tinguin dificultats per accedir al crèdit i un Servei d’Acompanyament i Assessorament Financer, per ajudar a millorar la gestió de les entitats i acompanyar-les en la seva relació amb les entitats financeres.

El Fons Solidari es nodrirà amb les aportacions bàsiques que realitzen les entitats sòcies i les aportacions solidàries que realitzin aquelles entitats amb més capacitat per contribuir a l'enfortiment del fons.

Per poder associar-se a la cooperativa Finan'3 és necessari abonar 750 euros, dels quals 650 són aportacions a capital i els 100 restant són una contribució a la cobertura del cost de funcionament de Finan'3.

Aquelles entitats que estiguin interessades en fer-se sòcies ho poden fer a través del web.

Més informació sobre el fons solidari

Més informació sobre el servei d'acompanyament i assessorament financer.

Afegeix un comentari nou