Campanya de solidaritat amb els afectats per Alzheimer: "Qui estima a Pepe?"

 Font:
Font:

Campanya de solidaritat amb els afectats per Alzheimer: "Qui estima a Pepe?"

Resum: 

La campanya "Qui estima a Pepe?" va començar quan un pare i el seu fill van trobar un anell de casament mentre passejàven pel carrer Urgell. A partir d'aquesta troballa van iniciar la recerca de la propietària de la joia. Un any més tard, encara no l'han pogut localitzar i pot ser que una de les raons sigui la pèrdua de memòria...

La Campanya: "Qui estima a Pepe?" és un exemple sobre com un petit gest es converteix en una gran acció de solidaritat. A partir d'una troballa d'un petit anell, ha començat una campanya impulsada per la Fundació Alzheimer Catalunya que consisteix en portar a la seu de la Fundació totes aquelles joies i objectes trobats sense propietaris ja que un dels problemes amb el que es troben les persones que pateixen Alzheimer és la pèrdua d'objectes i joies amb valor sentimental.

Es poden portar objectes i/o joies fins els 30 de gener a:

Fundació Alzheimer Catalunya:
c. / Bruch, 65 30º 2ª de Barcelona

O si no es té cap joia o objecte, però es vol ajudar, també es pot fer una donació solidària al número de compte de "la Caixa":

Fundació Alzheimer Catalunya
2100-1044-56-0200164446

Finalment el dia 11 de febrer es subastarà l'anell que es van trobar el pare i el fill al Carrer Urgell i que ha desencadenat tota aquesta Campanya.

Veure el vídeo de la notícia a RTVE:

Escoltar la notícia a Catalunya Radio:

Afegeix un comentari nou