Concessió de subvencions a esdeveniments audiovisuals

Concessió de subvencions a esdeveniments audiovisuals

Resum: 

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació obre la convocatòria anticipada per al 2010 per a la concessió de subvencions d'esdeveniments audiovisuals destinats a l’organització a Catalunya d’esdeveniments audiovisuals, així com la seva promoció i difusió.

A títol enunciatiu s’inclouen, entre altres, els festivals, les mostres i els cicles de cinema, així com les activitats de caràcter professional com els mercats, els premis, les jornades i els congressos.

L' objectiu d'aquestes subvencions és preservar i potenciar la diversitat cultural, lingüística i audiovisual de Catalunya. Així, es vol contribuir a la difusió de la producció audiovisual catalana i europea, donar suport a la promoció i a la preservació del patrimoni cinematogràic i audiovisual català, desenvolupar accions per atraure joves audiències, i incentivar iniciatives per a l’educació en l’àmbit audiovisual.

Destinataris: les empreses domiciliades a Catalunya o en un estat membre de la Unió Europea o de l’Espai Econòmic Europeu amb establiment permanent a Catalunya, així com les entitats públiques i/o privades sense ànim de lucre domiciliades a Catalunya

Termini de presentació de sol.licituds: 5 de gener de 2010

Consulta les bases senceres aquí

Afegeix un comentari nou