Coneixeu el Cens d’entitats juvenils?

 Font:
Font:

Coneixeu el Cens d’entitats juvenils?

Resum: 

Les associacions juvenils i entitats que treballen en aquest àmbit inscrites en aquest registre compten amb una sèrie d’avantatges, com optar a les subvencions del Departament de Benestar Social i Família.

El Cens d'entitats juvenils és un registre que permet consultar informació pública actualitzada sobre les associacions juvenils, les seccions juvenils que pertanyen o estan vinculades a un partit polític, un sindicat, una parròquia o qualsevol altra associació sense afany de lucre i les entitats que presten serveis a la joventut de forma estable.

Totes aquelles entitats que es donen d’alta poden gaudir de diferents avantatges: participar en les accions de difusió d’entitats que fa la Direcció General de Joventut, rebre informació de totes les activitats i iniciatives de la Direcció General de Joventut i accedir a les Subvencions a les associacions juvenils i entitats que ofereixen serveis a la joventut. En aquest sentit, informar que durant els propers mesos s’obrirà la convocatòria 2012.

Com formar part del Cens d’entitats juvenils

Al recurs de projectes Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut trobareu tota la informació sobre aquest registre i els passos a seguir per donar-se d’alta.

Afegeix un comentari nou