En marxa la 3a edició del Discover E-Volunteering

 Font:
Font:
 Font:
Font:

En marxa la 3a edició del Discover E-Volunteering

Resum: 

El concurs premia els projectes i idees de voluntariat online més innovadores.

Les noves tecnologies i Internet s'han convertit en un factor important del nostre dia a dia. Les utilitzem per cercar informació i com a mitjà d'entreteniment però també per ajudar als altres i millorar el món a través del voluntariat. A la xarxa, hi ha milers de projectes socials interessants: cada dia hi ha persones que editen la wikipedia, condueixen cursos online gratuïts, promouen campanyes socials i moltes altres activitats que fan de manera voluntària i sense ànim de lucre. Aquestes iniciatives són anomenades e-volunteering.

Amb l'objectiu de premiar el voluntariat online i incentivar a la població a engegar iniciatives socials a Internet, l'organització polonesa The Good Network Foundation celebra des de fa 3 anys els Discover e-volunteering.

Al certamen, que arriba a la tercera edició, hi poden participar totes les ONG's d'Europa que ho vulguin i optar així a beques de 2.000 euros destinades a la implementació de projectes i idees d'e-volunteering. D'altra banda, els finalistes seran premiats amb cursos i sessions conduïdes per experts del sector per formar a les entitats en la creació de projectes socials a internet.

Aquelles entitats socials que estiguin interessades en participar ho poden fer enviant el seu projecte abans del dia 30 de juny.

Per a més informació podeu consultar el web del concurs.

Afegeix un comentari nou