Fuck the poor, una campanya de conscienciació social

Fuck the poor, una campanya de conscienciació social

Resum: 

L'organització benèfica anglesa The Pilion Trust promou una iniciativa per demostrar que la població lamenta i condemna la pobresa i els que la provoquen però no té intenció d'actuar.

Et trobes al carrer i, de sobte, observes una persona que s'acosta amb dos cartells que criden "Fuck the Poor". Com reacciones?

L'organització benèfica The Pilion Trust ha posat en marxa una campanya per cridar l'atenció sobre la manca de consciencia social envers les persones amb problemes i demostrar que, tot i que la majoria de la població condemna i lamenta la pobresa, miren cap a una altra banda quan es tracta d'actuar.

El vídeo, que ha obtingut més de 400.000 visites a Youtube en menys de dos dies, mostra com bona part dels londinencs rebutjen i critiquen les declaracions ofensives contra els ciutadans més pobres. Però, quan l'home canvia Fuck The Poor per Help The Poor i demana donatius, els ciutadans l'ignoren.

The Pilion Trust és una entitat benèfica del Regne Unit destinada a ajudar als col·lectius més pobres i a conscienciar la població sobre aquesta problemàtica social.

Afegeix un comentari nou