Ja hi ha guanyadors del "I Premi a la Difusió dels Principis del Decreixement"

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ja hi ha guanyadors del "I Premi a la Difusió dels Principis del Decreixement"

Resum: 
La Xarxa pel Decreixement, la revista Illacrua i CRIC (El Centre de Recerca i Informació en Consum) guanyen el primer “Premi a la Difusió dels Principis del Decreixement” convocat per l’ Agenda Llationoamericana de Girona.

La participació al primer “Premi per la difusió dels principis del decreixement” convocats per la “Comissió Agenda Llatinoamericana” de Girona ha estat un èxit. L’elevada participació i la bona qualitat dels projectes presentats han estat claus en aquesta convocatòria innovadora que pretén fomentar la difusió d’una ideologia que aquests últims anys s’ha estès com una gota d’oli arreu del territori català.
La decisió del Jurat ha estat concedir el Premi de 500 euros a la “Xarxa pel decreixement a Catalunya” per la seva activitat continuada de difusió dels principis del decreixement i, en especial, per haver organitzat de manera exemplar la “Marxa pel decreixement 2008”.
Tanmateix, el jurat ha valorat molt positivament dos altres participants i atenent la possibilitat de concedir accèssits tal hi com es contempla en la convocatòria, ha determinat atorgar dos premis de 100 euros per cadascun dels següents treballs:

Afegeix un comentari nou